Specialist in bewegen

Praktijk voor Fysiotherapie Roel den Hartog

Haptonomie behandeling in Wassenaar

Bij Fysio Den Hartog staan we graag voor u klaar als u op zoek bent naar haptonomie in Wassenaar. Met deze therapie leert u bewuster om te gaan met uw gedragingen en het patroon dat u daarbij hanteert. Dit heeft een positieve invloed op uw algehele én lichamelijke welzijn. Voor haptonomie in Wassenaar staan onze specialisten dan ook graag voor u klaar.

Het soepel en in goede conditie brengen én houden van onze spieren is van groot belang. Het stelt ons in staat om alles uit onszelf te kunnen halen. Ook zorgeloos en pijnvrij bewegen hoort daarbij. Toch kan vrij bewegen door diverse invloeden worden belemmerd. Hierbij kunt u denken aan overbelaste spieren door toedoen van sporten, het maken van een verkeerde beweging of herstel na een medische ingreep.

Hierbij kunt u denken aan pijnklachten, maar ook een verstoord slaapritme, angst en stress kunnen weggenomen worden met haptonomie. U wordt zich bewuster van uw eigen gevoel. Daardoor leert u de signalen van uw lichaam herkennen waardoor er een beter contact met uzelf kan worden gecreëerd. Een haptonomie behandeling is tevens in te zetten als u hinder ondervindt van een depressie of burn-out.

Haptonomie bij Fysio Den Hartog in Wassenaar

Met onze fysiotherapie in Wassenaar stemmen we de behandeling altijd af op uw hulpvraag en klacht. Dat wil zeggen dat u als cliënt centraal staat. In samenspraak met u wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld, waarna de therapie van start kan gaan. Zo bent u altijd verzekerd van maatwerk zorg van hoge kwaliteit. Daarbij maakt het niet uit of u gebruik wilt maken van haptonomie, bewegingstherapie, oefentherapie of golftherapie. Ook voor het begeleiden van amateur en professionele sporters staan we voor u klaar.

Daarnaast zijn we binnen onze fysio praktijk in Wassenaar gespecialiseerd in claudicatio intermittens behandelingen. Deze fysiotherapie is geschikt voor mensen die hinder ondervinden van etalagebenen en daardoor pijnlijke beenspieren ervaren. Het zuurstofgehalte in de spieren wordt door deze vorm van fysiotherapie bevorderd. Ook voor haptonomie in Wassenaar bent u bij Praktijk Den Hartog aan het juiste adres.

Ook kunt u van onze diensten gebruik maken als u zelf niet de mogelijkheid heeft om naar onze praktijk te komen. Dit kan zijn door toedoen van tijdelijke of langdurige immobiliteit. Dus ook voor fysiotherapie aan huis in Wassenaar staan onze ervaren therapeuten voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden. Direct een afspraak maken bij Fysio Den Hartog in Wassenaar kan natuurlijk ook.

Neem contact op