Specialist in bewegen

Praktijk voor Fysiotherapie Roel den Hartog

Fysiotherapie in Wassenaar

Bij Fysio Den Hartog bent u van harte welkom als u op zoek bent naar fysiotherapie in Wassenaar. Vanuit onze praktijk bieden we een groot aanbod behandelingen aan waarbij u als cliƫnt centraal staat. Uiteraard werken we uitsluitend met geregistreerde en ervaren therapeuten die hun vak goed verstaan. Dat verzekerd u van de beste zorg wanneer u dat nodig heeft. Voor fysiotherapie in Wassenaar bent u bij Fysio Den Hartog dan ook van harte welkom.

Makkelijk en pijnvrij bewegen gaat niet altijd vanzelf. In sommige gevallen kunnen er pijnlijke spieren en gewrichten optreden na een medische ingreep, een ongeval of verkeerde belasting. Maar, ook sportblessures of medische belemmeringen kunnen ervoor zorgen dat u gehinderd wordt in het maken van bewegingen. Ook het langdurig aannemen van een verkeerde lichaamshouding kan op den duur tot klachten leiden. Hierbij kunt u denken aan pijnlijke schouder en nekspieren of lage rugpijn.

Dit kan veroorzaakt worden door een verkeerde houding tijdens het werk of uw dagelijkse bezigheden. De fysiotherapie van Den Hartog in Wassenaar staat daarin graag voor u klaar. Vanuit onze praktijk bieden we u verschillende vormen van therapie aan. Hierbij kunt u denken aan bewegingstherapie, oefentherapie of haptonomie. Ook voor sporters bieden we gespecialiseerde fysiotherapie aan.

Fysiotherapie bij Fysio Den Hartog in Wassenaar

Een voorbeeld van sport gerichte fysiotherapie is golftherapie. Deze vorm van fysiotherapie ondersteunt het aannemen van een goede houding tijdens het sporten. Ook fysieke problemen die u belemmeren in het beoefenen van uw sport kunnen op deze manier, in samenspraak met uw golfpro, opgelost worden. Ook als u hinder ondervindt van etalagebenen (claudicatio intermittens) - dat ontstaat door een vernauwing in de slagaderen - dan staat Fysio den Hartog in Wassenaar voor u klaar.

Deze klachten kunnen effectief verholpen en verminderd worden met gesuperviseerde looptherapie en leefstijl begeleiding. Binnen onze praktijk staat uw hulpvraag altijd centraal. Daarom worden de behandelingen in samenspraak met u uitgevoerd. Ook als u zelf niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk in Wassenaar te komen kunt u gebruik maken van onze diensten. Onze ervaren en professionele fysiotherapeuten komen dan bij u aan huis.

Ook voor haptonomie in Wassenaar staan we voor u klaar. Deze therapie is gericht op het bewustwording van gedragingen en uw gevoel. Door bewuster en verantwoordelijker om te gaan met uw bewegingen en houding, wordt het algehele welzijn verbetert. Neem vrijblijvend contact met ons op als u op zoek bent naar fysiotherapie in Wassenaar. Direct een afspraak maken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Neem contact op